27 Kasım 2014 Perşembe

BİYOGRAFİM

Fatih Doğanak 1990 yılında Ağrı'ya göç etmiş olan bir ailenin Yedinci çocuğu olarak doğdu. Babası Ahmet alış veriş yapan bir ticaretçiydi. İlkokulu Ağrı'da okudu. Okula devam eden zamanlarında bilgisayar ve teknoloji ile uğraştı. Okula devam ederek yedek iş olarak dışarda çalışırdı. Bu dönemde küçük bir yerleşim yerinden büyük bir şehre taşınmanın ve alışmanın sıkıntılarını yaşadı.
Daha büyük teknoloji işler yapmak hedefiydi, bu hedeflerinden biri olarak bilgisayar mühendisliğiydi. Okulunu okuyup Bilgisayar mühendisi olunca yurt dışında kendini geliştirerek iyi bir uzaman olamak isteyen Fatih Doğanak liseye geçiş yaptı. Lise hayatın'da başlarda sıkıntılar çekerek devam etti.
Üniversite hayatına Bilgisayar/Teknoloji  bölümünü okuyarak bilgisayar mühendisi oldu. Bu onun hedefiydi ve ulaştığı için çok mutluydu. Sıradaki hedefi olan Yurt dışında kendini geliştirmekti bu geliştirmelere başlamak için ABD'ye gitti. Yurt dışında okumaya devam edince bir teklif almıştır.
Bu teklif onun hedefi olan iyi bir teknoloji ortaya sunmaktaydı.
Bu teklifi kabul edip şirkete işe girdi. Bu işe devam ederek yeni bir teknoloji çıkarmak için 3 yılık olan bir yeni sürüm bilgisayar çıkarmaktı. Bu zamanı değerlendirip kendine birşeyler katmaktı.
Hala süren çalışmalarla sizlere hizmetedir.
- Saygılarımla Fatih Doğanak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder